Eco-Filtering Solutions International

JUOMAVESISUODATIN

 Yritys EcoFiSo Oy (Eco-Filtering Solutions) valmistaa keraamisia kalvosuodattimia, joiden teknologiaa on kehitetty yli 25 vuotta. Näiden keraamisten kalvosuodatinyksiköiden ympärille on kehitetty suodatin veden ja nesteiden puhdistukseen ja erotteluun. Suodattimien käyttö on hyvin monipuolista ja sitä voi käyttää sekä kotitaloudessa, että teollisuudessa.

Eco-Filtering 0.1U

Ainutlaatuinen, pieni ja tehokas Eco-Filtering 0.1U -juomavesisuodatin puhdistaa vedestäsi mm. kloorin, bakteerit, ruosteen ja raskasmetallit. Eco-Filtering on vuosien tuotekehittelyn tulos ja yksi markkinoiden pitkäkestoisimmista suodattimista juomaveden puhdistamiseen. Teknologian ydin piilee keraamisissa suodatinputkissa (membraaneissa). Eco-Filtering -suodattimen yksi parhaista ominaisuksista on, että keraamiset suodattimet ovat lähes elinikäiset eikä niitä tarvitse vaihtaa, koska ne ovat helposti pestävissä, näin ei synny turhaa jätettä.

Eco-Filtering 0.1U on vallankumouksellinen, innovatiivinen ja erittäin haluttu juomavesisuodatin!

Eco-Filtering juomavesisuodatin ei myöskään tarvitse toimiakseen sähköä tai kemikaaleja ja yhdistettynä kestävyyteensä on ympäristöystävällinen tuote. Juomavesisuodatin on pieni ja kompakti ja mahtuu helposti pesualtaan alle ja helppo asentaa. Näistä ominaisuuksista ja laaduista olemme hyvin ylpeitä ja voimme varmuudella sanoa, että Eco-Filtering on ainutlaatuinen, turvallinen ja tehokas – aina.

Miksi puhdistaa juomavettä?

Vesi lähtee puhdistuslaitokselta puhdistettuna. Melkein kaikilla paikkakunnilla lähtevään veteen lisätään klooria. Pitkän matkan varrella veteen yleensä liukenee putkistosta esimerkiksi ruostetta, raskasmetalleja ja seinämiin sekä kuolleisiin kulmiin kertyneitä bakteereja ja orgaanista ainetta. Nykyään vedessä on myös lääkejäämiä ja mikromuovia. Pahimmassa tapauksessa kunnalliseen veteen on päässyt ulosteperäisiä bakteereja, jotka aiheuttavat äkillisiä suolistosairauksia. Näissä tilanteissa turvanasi toimii Eco-Filtering – juomavesisuodatin.

 

Kysy lisää myynniltämme

Esimerkkejä käyttökohteista:
– Kotitaloudet
– Ravintola
– Laboratorio
– Sairaala / lääkäriasema / hammashoitola

 

Lataa esite A4

Ainutlaatuinen, pestävä juomavesisuodatin kotitalouksiin

Suomalaisen yrityksen omistaman teknologian mukaan valmistettu juomavesisuodatin on pieni, tehokas, aina turvallinen ja ekologinen.

EKOLOGINEN

* Ei tarvitse vaihtaa keraamista kalvopatruunaa
* Ei vaadi sähköä
* Ei lisätä kemikaaleja
* Luonnolliset mineraalit säilyy vedessä

TEHOKAS

1)
Ultrasuodatuslohkossa olevat keraamiset kalvoyksiköt ovat tuotteen sydän sekä suodatuksen ensimmäinen vaihe.
Keraaminen kalvo “Eco-Filtering” on hyvin vahva ja pitkäkestoinen materiaali, jonka huokosten koko on pienempi kuin bakteerit ja tietyt virukset, joten ne eivät pääse läpäisemään kalvoverkkoa. Vain vesi luonnollisilla suoloilla ja mineraaleilla, joita ihmiskeho tarvitsee, kulkeutuvat läpi.

2)
Suodatusprosessin toinen vaihe on adsorbentti hiililohkon muodossa. Se poistaa vapaan ja sitoutuneen kloorin. Tämä vaihe poistaa myös vieraat hajut vedestä parantaen veden makua huomattavasti.

 

AINA TURVALLINEN

Keraaminen kalvo on erittäin vahva materiaali, jonka ominaisuudet pysyvät aina muuttumattomina.
Suodatin ei koskaan päästä epäpuhtauksia läpi. Kalvopintojen harva puhdistus ei vaikuta veden laatuun millään tavoin, ainoastaan veden ulosvirtaus saattaa vähentyä.

PIENI KOKOINEN

Asenna suodatin pesualtaan alle. Suodatin mahtuu pieneen tilaan, mutta tekee paljon puhdasta ja terveellistä juomavettä.

PITKÄKESTOINEN

Suodatinkotelo ja sen osat ovat valmistettu elintarvikemateriaaleista. Ruostumaton teräs – AISI 304.

Keraaminen kalvo “Eco-Filtering” on hyvin
vahva ja pitkäkestoinen materiaali, jonka voi jatkuvasti pestä – yli 20 vuotta.

TOIMII ILMAN SÄHKÖÄ

Suodatin toimii verkona paineella (1-10bar)

HELPOSTI KOKO PERHEELLE

Parempaa vettä ja huoletonta käyttöä koko perheelle – pitkäkestoisesti, ekologisesti, terveellisesti.