LÄMMINTÄ VETTÄ

 

HELPOSTI ∴ NOPEASTI 

RAJATTOMASTI ∴ KUSTANNUSTEHOKKAASTI

 

Nykyaikainen ja kätevä ratkaisu.
Pienet ja tehokkaat läpivirtauslämmittimet
eivät varaa vettä ollenkaan, vaan
lämmittävät veden läpivirtauksella, käytön mukaan

CLAGE tarjoaa ratkaisun juoksevan lämpimän veden saantiin myös paikoissa, joihin lämminvesiputkien asennus on hankalaa. Tarvitaan ainoastaan kylmä painevesi, sähkövirta – ja CLAGE. Läpivirtauslämmitin liitetään kylmän veden putkeen ja kytketään sähköverkkoon. Pienimmissä laitteissa vain pistoke seinään – ja lämmintä vettä virtaa rajattomasti!

Läpivirtauslämmitintä voidaan käyttää pitkien lämpimän veden linjojen vetämisen sijasta esimerkiksi työmaan parakeissa, taukotuvissa, konttitoimistoissa, autotalleissa, omakotitaloissa, veneissä, mökeissä, junissa, toimistoissa, ulkoilmatapahtumissa ja yleisissä tiloissa.

KÄYTTÖKOHTEET

 • Autotalli
 • Sauna mökillä
 • Kesäkeittiö
 • Siirtolapuutarhamökki
 • Puutarhavaja
 • Pumppaamo

 • Venevaja
 • Verstas
 • Työmaaparakit
 • Ulkoilmajuhlat, festarit
 • Erillinen tai liikkuva WC
 • Festarit

 • Varastohallit
 • Verstas
 • Kesäsuihku
 • Taukokotupa
 • Auton pesipaikka
 • Muu, mikä________?

Miksi CLAGE?

* SÄÄSTÄÄ ENERGIAA = RAHAA
GLAGE käynnistyy samalla hetkellä, kun vesihana kierretään auki, ja lämmintä vettä virtaa lähes välittömästi, ilman esilämmitysaikaa. Kun hana suljetaan, myös lämmittimen sähkövirta katkeaa. Lämmintä vettä tarvitaan kuitenkin aika lyhyitä aikoja.
Verrattuna varaajaan CLAGE-läpivirtaulämmittimet kuluttavat vähemmän sähköä, sillä varaajat kuluttavat sähköä jatkuvasti ja ylläpitävät vettä n.60°C:na, jonka jälkeen se lämpö laimennetaan kylmällä vedellä viileämmäksi.

* SÄÄSTÄÄ VETTÄ = RAHAA
Koska laitteet asennetaan käyttöpisteen välittömään läheisyyteen, lämmintä vettä tulee ilman odottamista.

*SÄÄSTÄÄ LUONTOA

Energian ja veden säästö merkitsee myös luonnon säästymistä.

* HYGIEENISEMPI
Kylmä vesijohtovesi on juomakelpoista eli puhdasta, siitä suoraan lämmitetty vesi on hygieenisempää kuin pitkään putkistossa kulkenut lämmin vesi.

* SÄÄSTÄÄ TILAA
Yhteistä kaikille malleille on pieni koko ja todella tyylikäs ulkoasu. CLAGE on tämänkin vuoksi helppo asentaa: mahtuu ahtaisiinkin tiloihin, eikä sitä tarvitse mitenkään piilotella!

 

* RUNSAASTI VAIHTOEHTOJA
CLAGE:n malleja on monen tehoisia ja erilaisilla ominaisuuksilla. Laitteita on myös jaettu kolmeena sarjaan:

M-sarja: WC käyttöön, käsien pesu
C-sarja: keittiö ja suihku
D-sraja: runsaampi suihku

 

* VÄHÄINEN HUOLTOTARVE
CLAGE edustaa saksalaista mestarilaatua parhaimmillaan: kestävä, viimeistelty, helppohuoltoinen laatutuote. Sitä on valmistettu ja kehitetty jo yli 60 vuotta.

 

 

Runsaasti vaihtoehtoja

CLAGE:n vedenlämmitinvalikoimassa on monia eritehoisia malleja.

M-sarjan pienin malli (3,5kW) tuottaa 32-35°C vettä kaksi litraa minuutissa, mikä riittää mainiosti tehokkaaseen käsien pesuun.

C-sarjan laitteet (11kW/13,5kW) tuottavat 5-6 l/min 38°C asteista vettä, mikä riittää mainiosti suihkutteluun. Suihkukahva CXH hajauttaa veden tuntumaan runsaalta.

D-sarjan laitteet (18-27kW) tuottavat tarpeeksi lämmintä vettä suurempaan tarpeeseen.

Halutessaan C ja D-sarjan laitteita voi ohjata kaukosäätimellä tai älylaitteella.

Voit tutustua tuotteisiin lisää myös maahantuojan sivuilla: CLAGE.fi

Hajautettu vedenlämmitys on kustannustehokasta.
Asenna läpivisrtauslämmitin aina käyttöpisteen välittömään läheisyyteen. Tällöin vesi ei haalene putkissa, eikä tarvitse valuttaa vettä turhaan.

CLAGE GmbH – historia

CLAGE GmbH on vuonna 1951 Klaus-Holmer Gerdesin perustama saksalainen yritys joka on erikoistunut tehokkaiden ja pienikokoisten läpivirtausvedenlämmittimien tuotantoon ja myyntiin. Saksan kotimarkkinoilla CLAGE-pienet läpivirtausvedenlämmittimet ovat johtavassa asemassa. Lukuisat saksalaiset ja kansainväliset palkinnot vahvistavat yrityksen aseman korkealaatuisten ja innovatiivisten tuotteiden valmistajana.

CLAGE-yrityksen valmistamat tuotteet erottautuvat esteettisella muotoilulla sekä  keskittymisellä käyttäjäkokemukseen ja taloudellisuuteen. Moderni tuotanto valmistaa laitteita, jotka täyttävät korkeimmat laatustandardit, mikä vahvistaa maailmankuulun tuotemerkin “Made in Germany” luotettavuuden.

Kaikki verkkosivustolla esitetyt CLAGE-sähkövedenlämmittimet, mukaan lukien niiden elektroniset komponentit, valmistetaan omissa tuotantolaitoksissamme Luneburgissa, Ala-Saksi, Saksa. Myös CLAGEn pääkonttori sijaitsee siellä.

Säästä hermoja ja rahaa!
Nopea ja edullinen ratkaisu lämpimän veden saamiseen, eikä lämmin vesi lopu kesken.

CLAGE on alipaineperiaatteella toimiva läpivirtauslämmitin. Se käynnistyy, kun vesihana kierretään auki, ja lämmintä vettä virtaa lähes välittömästi ilman esilämmitysaikaa. Kun hana suljetaan, myös lämmittimen sähkövirta katkeaa. CLAGE läpivirtausvedenlämmittimet eivät varaa vettä, jolloin niiden ylläpito on helppoa. Siron kokonsa ansiosta säästyy myös paljon tilaa!

Pieni koko ja
tyylikäs ulkoasu

Yhteistä kaikille malleille on pieni koko ja tyylikäs ulkoasu. CLAGE on tämänkin vuoksi helppo asentaa: mahtuu ahtaisiinkin tiloihin, eikä sitä tarvitse mitenkään piilotella!

Laskimet

Laskimen avulla voit nähdä miten eri muuttujat vaikuttavat laitteen toimintaan. Tällöin on helpompi valita sopiva laite.

LÄMMITETYN VEDEN LÄMPÖTILA, °C
LÄMPIMÄN VEDEN VIRTAAMA, L / MIN