LÄMMINTÄ VETTÄ

 

HELPOSTI ∴ NOPEASTI ∴ RAJATTOMASTI ∴ EDULLISESTI

 

Nykyaikainen ja kätevä ratkaisu.
Pieni ja tehokas läpivirtauslämmitin – CLAGE
lämmittää veden käytön mukaan

CLAGE tarjoaa ratkaisun juoksevan lämpimän veden saantiin myös paikoissa, joihin lämminvesiputkien asennus on hankalaa. Tarvitaan ainoastaan kylmä painevesi, sähkövirta – ja CLAGE. Läpivirtauslämmitin liitetään kylmän veden putkeen ja kytketään sähköverkkoon. Pienimmissä laitteissa vain pistoke seinään – ja lämmintä vettä virtaa rajattomasti!

Läpivirtauslämmitintä voidaan käyttää pitkien lämpimän veden linjojen vetämisen sijasta esimerkiksi työmaan parakeissa, taukotuvissa, konttitoimistoissa, autotalleissa, omakotitaloissa, veneissä, mökeissä, junissa, toimistoissa, ulkoilmatapahtumissa ja yleisissä tiloissa.

CLAGE GmbH

CLAGE GmbH on vuonna 1951 Klaus-Holmer Gerdesin perustama saksalainen yritys joka on erikoistunut tehokkaiden ja pienikokoisten läpivirtausvedenlämmittimien tuotantoon ja myyntiin. Saksan kotimarkkinoilla CLAGE-pienet läpivirtausvedenlämmittimet ovat johtavassa asemassa. Lukuisat saksalaiset ja kansainväliset palkinnot vahvistavat yrityksen aseman korkealaatuisten ja innovatiivisten tuotteiden valmistajana.

CLAGE-yrityksen valmistamat tuotteet erottautuvat esteettisella muotoilulla sekä  keskittymisellä käyttäjäkokemukseen ja taloudellisuuteen. Moderni tuotanto valmistaa laitteita, jotka täyttävät korkeimmat laatustandardit, mikä vahvistaa maailmankuulun tuotemerkin “Made in Germany” luotettavuuden.

Kaikki verkkosivustolla esitetyt CLAGE-sähkövedenlämmittimet, mukaan lukien niiden elektroniset komponentit, valmistetaan omissa tuotantolaitoksissamme Luneburgissa, Ala-Saksi, Saksa. Myös CLAGEn pääkonttori sijaitsee siellä.

KÄYTTÖKOHTEET

 • Autotalli
 • Sauna mökillä
 • Kesäkeittiö
 • Siirtolapuutarhamökki
 • Puutarhavaja
 • Venevaja
 • Verstas
 • Työmaaparakit
 • Ulkoilmajuhlat, festarit
 • Erillinen WC
 • Varastohallit
 • Konttiratkaisut
 • Kesäsuihku
 • Taukotupa
 • Auton pesupaikka
 • Muu, mikä _____________?
 • Säästä hermoja ja rahaa!
  Nopea ja edullinen ratkaisu lämpimän veden saamiseen, eikä lämmin vesi lopu kesken.

  CLAGE on alipaineperiaatteella toimiva läpivirtauslämmitin. Se käynnistyy, kun vesihana kierretään auki, ja lämmintä vettä virtaa lähes välittömästi ilman esilämmitysaikaa. Kun hana suljetaan, myös lämmittimen sähkövirta katkeaa. CLAGE läpivirtausvedenlämmittimet eivät varaa vettä, jolloin niiden ylläpito on helppoa. Siron kokonsa ansiosta säärtyy myöspaljon tilaa!

  Pieni koko ja
  tyylikäs ulkoasu

  Yhteistä kaikille malleille on pieni koko ja tyylikäs ulkoasu. CLAGE on tämänkin vuoksi helppo asentaa: mahtuu ahtaisiinkin tiloihin, eikä sitä tarvitse mitenkään piilotella!

  Runsaasti vaihtoehtoja

  CLAGE:n vedenlämmitinvalikoimassa on monia eritehoisia malleja. Sarjan pieninkin malli (3,5kW) tuottaa 35° vettä kaksi litraa minuutissa, mikä riittää mainiosti tehokkaaseen käsien pesuun. Sarjan tehokkain (27kW) tuottaa lämmintä vettä 13,8 litraa minuutissa.

  * SÄÄSTÄÄ VETTÄ, ENERGIAA = RAHAA
  GLAGE käynnistyy samalla hetkellä, kun vesihana kierretään auki, ja lämmintä vettä virtaa lähes välittömästi, ilman esilämmitysaikaa. Kun hana suljetaan, myös lämmittimen sähkövirta katkeaa. Jos vertaama laitetaan pienemmäksi, laite käyttää myös vähemmän tehojaan. Tällä tavalla pysty vaikuttamaan energian ja veden kulutukseen ja säästää molempia.

  * SÄÄSTÄÄ AIKAA JA HERMOJA, LUONTOA
  Heti lämmintä vettä ilman odottamista ja ennakointia.

  Energian ja veden säästö merkitsee myös luonnon säästymistä.

  * PIENI KOKO AUTTAA ASENNUKSESSA
  Yhteistä kaikille malleille on pieni koko ja todella tyylikäs ulkoasu. CLAGE on tämänkin vuoksi helppo asentaa: mahtuu ahtaisiinkin tiloihin, eikä sitä tarvitse mitenkään piilotella!

  * HYGIEENISEMPI
  Kylmä vesijohtovesi on juomakelpoista eli puhdasta, siitä suoraan lämmitetty vesi on hygieenisempää kuin pitkään putkistossa kulkenut lämmin vesi

  * RUNSAASTI VAIHTOEHTOJA
  CLAGE 3…7 -vedenlämmitin sarjassa on viisi tehoiltaan erilaista mallia. Hyvä ratkaisu kaikenlaisiin tapauksiin! Sarjan ”pienimmäinenkin” tuottaa 35 -asteista vettä kaksi litraa minuutissa mikä riittää mainiosti tehokkaaseen käsien pesuun.

   

  * VÄHÄINEN HUOLTOTARVE
  CLAGE edustaa saksalaista mestarilaatua parhaimmillaan: kestävä, viimeistelty, helppohuoltoinen laatutuote. Sitä on valmistettu ja kehitetty jo yli 40 vuotta.

   

  Asenna läpivisrtauslämmitin aina käyttöpisteen välittömään läheisyyteen. Tällöin vesi ei haalene putkissa, eikä tarvitse valuttaa vettä turhaan.

  Rakenna uusi kotiSPA

   

  E-Comfort läpivirtauslämmitin on täydellinen kuuman veden ratkasu suihkulle ja kylpyammeelle. Yksiköt voidaan asentaa seinälle, kylpyhuoneen kalusteiden sisälle tai piilottaa paneelin taakse. E-comfort läpivirtauslämmitin tarjoaa nautinnollisia hetkiä pienellä energian kulutuksella ja veden käytöllä.

  Laskimet

  Laskimen avulla voit laskea itsellesi sopivan vedenlämmittimen kapasiteetin ja lämmitetyn veden lämpötilan.

  VEDENLÄMMITTIMEN SUORITYSKYKY (KULUTUS), L / MIN
  LÄMMITETYN VEDEN LÄMPÖTILA, °C
  VESILÄMMITTIMEN TODELLINEN TEHO, kW
  JÄNNITE SÄHKÖVERKOSSA

  Vedenlämmittimen tuottama vedenlämmitysteho riippuu sähköverkon jännitteestä. Jos verkkojännite eroaa laitteen ominaisuuksissa määritetystä nimellisjännitteestä, tulee laitteen teho myös eroamaan ilmoitetusta. Käytä online-laskinta laskeaksesi lämmittimen
  todellisen kapasiteetin todellisen jännitteen perusteella.

  Jos sinun on valittava vedenlämmitin, joka tuottaa tarvittavan tehon, kun se kytketään sähköverkkoon, jonka jännite eroaa laitteen nimellisjännitteestä, käytä seuraavaa laskinta. Tiedossa olevan todellisen verkkojännitteen tarvitsemasi tehon tuottavat ne vedenlämmittimet, joiden ilmoitettu (teknisissä ominaisuuksissa) teho ei ole pienempi kuin laskettu.